Hrisca fiarta in lapte cu indulcitor si vanilie

Calorii:146 Grăsimi:1.1 Carbohidraţi:27.9 Proteine:7.8 Fibre:3

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 100 g hrisca
  • 400 ml lapte LaDorna degresat
  • 5 g indulcitor Clio pudra (10 lingurite)
  • 1 ml esenta de vanilie lichida

Mod de preparare

Se spala hrisca, se amesteca laptele cu indulcitorul si vanilia si se pune la fiert, cand a ajuns la fierbere, se pune hrisca spalata si se mesteca pana ajunge iar la temperatura de fierbere, dupa care se da focul mic si se lasa sa fiarba 10 minute (nu se mai mesteca).

Se poate servi cu scortisoara, nu am inclus si caloriile scortisoarei in reteta, ci numai pentru restul ingredientelor.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!