Iahnie de fasole, Cetateregala

Calorii:41 Grăsimi:0.6 Carbohidraţi:6.4 Proteine:2.5 Fibre:1.4

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 355 g fasole boabe
  • 111 g bulion
  • o lingura de ulei Floriol
  • 3 cepe (289g)
  • o capatana usturoi (10g)
  • 1 morcov (118g)
  • un vf de cutit piper
  • o lingurita de cimbru
  • o lingurita de condimente Kamis pentru iahnie de fasole
  • 4 g busuioc proaspat
  • o lingura sare

Mod de preparare

1 Se fierbe fasolea boabe de 3 ori in 3 ape

2. se umple oala cu apa pt a 4 oara si se adauga sare, cimbru, condimente kamis, piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana se face fasolea

3 se caleste ceapa cu morcovul in ulei

4 se amesteca boabele fierte, cu ceapa si morcovul calit, se adauga usturoiul pisat si se lasa la fiert 5 minute, apoi se adauga bulionul si busuiocul si se mai fierbe 10 minute

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!