Iahnie de fasole, Cetateregala
- 01 Dec 2010
- Iahnie de fasole
- Discuţie reteta culinara Iahnie de fasole, Cetateregala
- fasole, iahnie
Calorii: | 41 | Grăsimi: | 0.6 | Carbohidraţi: | 6.4 | Proteine: | 2.5 | Fibre: | 1.4 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 355 g fasole boabe
- 111 g bulion
- o lingura de ulei Floriol
- 3 cepe (289g)
- o capatana usturoi (10g)
- 1 morcov (118g)
- un vf de cutit piper
- o lingurita de cimbru
- o lingurita de condimente Kamis pentru iahnie de fasole
- 4 g busuioc proaspat
- o lingura sare
Mod de preparare
1 Se fierbe fasolea boabe de 3 ori in 3 ape
2. se umple oala cu apa pt a 4 oara si se adauga sare, cimbru, condimente kamis, piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana se face fasolea
3 se caleste ceapa cu morcovul in ulei
4 se amesteca boabele fierte, cu ceapa si morcovul calit, se adauga usturoiul pisat si se lasa la fiert 5 minute, apoi se adauga bulionul si busuiocul si se mai fierbe 10 minute
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!