Jeleu cu fructe (piersici, pere)
- 14 Sep 2010
- Jeleu cu fructe (piersici, pere)
- Discuţie reteta culinara Jeleu cu fructe (piersici, pere)
- fructe, piersici, jeleu, pere
Calorii: | 41.4 | Grăsimi: | 0 | Carbohidraţi: | 9.5 | Proteine: | 1.5 | Fibre: | 1.2 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Apa plata, 500ml
- Gelatina alimentara, 15gr
- Fructoza, NovaSweet, 35gr
- Piersici, 380gr
- Pere, 270gr
Mod de preparare
- Gelatina se pune in apa la inmuiat.
- Dupa 60 minute, vasul cu gelatina se pune la foc mic, amestecand continuu.
- Se adauga fructoza si se amesteca pana la dizolvare.
- Atentie! Gelatina nu se aduce la fierbere, in momentul in care s-a dizolvat se ia de pe foc.
- Se toarna intr-un vas si se pune deoparte la racit.
- In formele de jeleu, se aranjeaza feliile de fructe (piersici, pere).
- Cand gelatina s-a mai racit, se toarna deasupra fructelor si se da la frigider.
- Se serveste atunci cand gelatina s-a intarit.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!