Jeleu cu fructe (piersici, pere)

Calorii:41.4 Grăsimi:0 Carbohidraţi:9.5 Proteine:1.5 Fibre:1.2

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Gelatina se pune in apa la inmuiat.
  2. Dupa 60 minute, vasul cu gelatina se pune la foc mic, amestecand continuu.
  3. Se adauga fructoza si se amesteca pana la dizolvare.
  4. Atentie! Gelatina nu se aduce la fierbere, in momentul in care s-a dizolvat se ia de pe foc.
  5. Se toarna intr-un vas si se pune deoparte la racit.
  6. In formele de jeleu, se aranjeaza feliile de fructe (piersici, pere).
  7. Cand gelatina s-a mai racit, se toarna deasupra fructelor si se da la frigider.
  8. Se serveste atunci cand gelatina s-a intarit.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!