Lapte de pasare by Riss

Calorii:73.3 Grăsimi:2.9 Carbohidraţi:4.2 Proteine:6.6 Fibre:0.1

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 3 oua (201g)
  • 500ml lapte degresat 0,1% LaDorna
  • 14 pastile de zaharina Sucrazit
  • 5g  coaja de lamaie

Mod de preparare

1.Se bat albusrile spuma tare cu 7 pastile de zaharina maruntite.

2.Se pune intr-o oala apa la fiert. Cand incepe sa fiarba dam focul mic si incepem sa formam bulgarasii din albusuri cu lingura uda. Dupa 1-2 minute ii intoarcem pe partea cealalta. Cand sunt gata ii scaotem pe o sita sa se scurga.

3.Laptele se pune la fiert cu coaja de lamaie. Dupa ce s-a incalzit putin luam oala de pe foc si adaugam galbenusurile pe rand amestecand bine cu telul. Se adauga restul de zaharina si pune inapoi pe foc mic pana se ingroasa.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!