Lasagna a la Sarutza

Calorii:148.8 Grăsimi:6.4 Carbohidraţi:11.1 Proteine:12.4 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 226g Foi lasagna Monte Banato
  • 750g carne tocata 5% grasime
  • 200g Smantana 12%
  • 100g lapte 1.5%
  • 300g Pulpa de rosii
  • 50g Branza double cream Akadia
  • 120g Cascaval din lapte de vaca LactoFood

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200 grade. Se amesteca laptele cu smantana.

Carnea tocata se fierbe cu pulpa de rosii si putina apa (cat sa nu se lipeasca de tigaie).

Intr-un vas termorezistent se pune un strat de lapte cu smantana, altul de foi lasagna, unul de carne, apoi cascaval si putina branza (branza este pusa intrucat cascavalul nu era aproape deloc sarat), apoi iar lapte cu smantana, foi. etc. pana se umple tava.

Ultimul strat vor fi foile de lasagna, unse cu lapte si smantana si presarate cu cascaval.

Se da tava la cuptor circa 30 minute. Mie mi-au iesit sase portii mari.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!