Legume
Subcategorii Legume
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
- AnghinareCalorii: 47, Grăsimi: 0, Proteine: 3.3, Carbohidraţi: 10.5, Fibre: 5.4
- NapCalorii: 28, Grăsimi: 0, Proteine: 0.9, Carbohidraţi: 6.4, Fibre: 1.8
- Pastarnac fiertCalorii: 71, Grăsimi: 0.3, Proteine: 1.3, Carbohidraţi: 17, Fibre: 3.6
- Radacina de patrunjelCalorii: 29, Grăsimi: 0.1, Proteine: 2.2, Carbohidraţi: 6.5, Fibre: 4
- PrazCalorii: 61, Grăsimi: 0, Proteine: 1.5, Carbohidraţi: 14.2, Fibre: 1.8
- Telina crudaCalorii: 16, Grăsimi: 0, Proteine: 0.7, Carbohidraţi: 3, Fibre: 1.6
- Frunze papadieCalorii: 53, Grăsimi: 0.3, Proteine: 2.7, Carbohidraţi: 8, Fibre: 3.5
- Iarba grasa (Portulaca oleracea)Calorii: 16, Grăsimi: 0.1, Proteine: 1, Carbohidraţi: 3, Fibre: 0
- LeusteanCalorii: 37, Grăsimi: 0.8, Proteine: 3, Carbohidraţi: 6.4, Fibre: 2
- Pastarnac, radacinaCalorii: 72, Grăsimi: 0.5, Proteine: 1.4, Carbohidraţi: 15, Fibre: 4.9