Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor
- 22 Nov 2010
- Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor
- Discuţie reteta culinara Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor
- branza, mamaliga, branza burduf
Calorii: | 282.4 | Grăsimi: | 24.4 | Carbohidraţi: | 3.4 | Proteine: | 11.7 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
mamaliga, branza de burduf, oua, unt, cascaval
Mod de preparare
Se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma de sticla ce merge la foc. Se pune un strat subtire de mamaliga. Aceasta se aseaza usor, intinzand-o cu o lingura muiata in unt. Se pune un strat de branza de burduf, si unt, apoi iarasi mamaliga, branza, unt. Ultimul strat sa fie de mamaliga. Se sparg 2-3 oua deasupra . Se presara parmezan ras, se da la cuptor, pana ce se rumeneste deasupra.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!