Musaca de porc cu cartofi

Calorii:168.7 Grăsimi:7.7 Carbohidraţi:9.4 Proteine:16.2 Fibre:1.2

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 990 gr Spata de porc degresata tocata
  • 280 gr ceapa
  • 590 grame cartofi
  • 120 gr ou (2 oua)
  • 60 ml ulei
  • 165 ml suc de rosii

Mod de preparare

Carnea cu ceapa condimentata dupa gust se caleste in 40 ml ulei. Cartofii se curata si se taie rondele. Se prajesc in 80 ml ulei. Se tapeteaza fundul unei cratite cu cartofi, se pune carnea si apoi inca un rand de cartofi. Se bat cele 2 oua cu suc de rosii si se toarne deasupra. Se da la cuptor pana se rumeneste.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!