Negresa de post
- 01 Jul 2010
- Negresa de post
- Discuţie reteta culinara Negresa de post
- prajitura, negresa
Calorii: | 336 | Grăsimi: | 13.6 | Carbohidraţi: | 53.7 | Proteine: | 2.7 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 1 1/2 cana zahar
- 1 1/2 cana apa rece
- 1 cana ulei
- 3 cani faina
- 3 linguri cacao
- 1 lingurita bicarbonat stins
- esenta de rom
- zahar vanilat (2 pliculete)
- Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o pasta groasa care se toarna in tava unsa. Se coace la foc mic. In aluat se pot incorpora bucatele de rahat, nuci, stafide, gem.
- pentru glazura:
- 12 linguri zahar
- 6 linguri apa
- 2 linguri cacao
- se amesteca pe foc si se toarna peste prajitura scoasa de la cuptor in urma cu ~10 minute.
- Pe deasupra se poate presara nuca de cocos, zahar pudra sau frisca.
Mod de preparare
Momentan nu există o descriere pentru "Negresa de post"
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!