Negrese
- 12 Sep 2010
- Brownise
- Discuţie reteta culinara Negrese
- prajitura, negresa, negrese
Calorii: | 410 | Grăsimi: | 12.6 | Carbohidraţi: | 69.8 | Proteine: | 4.2 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
400 g zahar, 4 oua, 25 ml esenta vanilie, 50 gr cacao neagra, 2 pliculete zahar vanilat, 250 gr margarina, 150 gr faina, 1 lingurita praf de copt, putina sare. Optional: ciocolata, nuci, stafide, visine sau orice altceva va place sa aveti in prajitura.
Mod de preparare
Zaharul se amesteca cu vanilia si zahar vanilat, se adauga ouale pe rand si se bat bine. Se adauga cacao si se omogenizeaza. Se pune margarina topita si din nou se amesteca pana la incorporare. Se adauga faina, praful de copt si sarea si se omogenizeaza. Se pune in tava si se da la cuptor pana se coace.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!