Omleta cu sunca si branza, Slabuta
- 06 May 2010
- Omleta cu sunca si branza, Slabuta
- Discuţie reteta culinara Omleta cu sunca si branza, Slabuta
- branza, sunca
Calorii: | 179.9 | Grăsimi: | 12.6 | Carbohidraţi: | 0.5 | Proteine: | 16.3 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Oua proaspete, 255g (5 bucati)
- Ulei de masline, 12ml
- Sare de/pentru masa, 0.5g
- Sunca Praga, Cris-tim, 107g
- Telemea de vaca light 10,5%, Hochland, 80g
- Cimbru, uscat, 1g
Mod de preparare
- Bati ouale bine, adaugi putina sare.
- Incalzesti tigaia, cand este fierbinte torni o lingura de ulei.
- Imprastii uleiul prin toata tigaia.
- Torni ouale batute.
- Lasi asa la foc mediu cam 1 minut, pui sunca.
- Cand s-a prins bine omleta o intorci pe partea cealalta.
- Cand este gata, o pui in farfurie, deasupra presari branza si o impaturesti.
- Deasupra presari cimbru
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!