Paine tip Wasa, Montignac
- 10 Apr 2010
- Paine tip Wasa, Montignac
- Discuţie reteta culinara Paine tip Wasa, Montignac
- wasa
Calorii: | 174.6 | Grăsimi: | 1.7 | Carbohidraţi: | 41.1 | Proteine: | 9.1 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 1 cana (250 ml) faina integrala - 140 gr
- 1 cana tarate fine -90 gr
- 1 pliculet drojdie uscata - 7 gr
- 1 cana apa
- sare
Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele. Se lasa deoparte aprox 20 min. Intre timp se incinge cuptorul. Apoi se intinde o foaie subtire , se formeaza patratele, se pun pe o tava cu hartie de copt, se inteapa cu furculita si se da la cuptor pt 20 min
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!