Pasca fara aluat
- 03 Apr 2010
- Pasca fara aluat
- Discuţie reteta culinara Pasca fara aluat
- pasca
Calorii: | 218.8 | Grăsimi: | 8.7 | Carbohidraţi: | 25 | Proteine: | 9.9 | Fibre: | 0.3 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
Ingrediente:
- Branza grasa de vaca - 750 gr
- Zahar cu vanilie Bourbon - 24 gr (3 pliculete)
- Fructoza, inlocuitor de zahar - 120 gr (10 linguri)
- Pudra/praf de budinca cu aroma de vanilie - 40 gr
- Smantana 15 % grasime - 200 gr
- Stafide - 100 gr
- Oua proaspete - 5 bucati
- Praf de copt, scazut in sodiu - 5 gr (1 lingurita)
- Faina alba/integrala de grau - 55 gr (5 linguri)
- Zeama de lamaie
- Coaja de lamaie
Mod de preparare
Mod de preparare:
- Intr-un vas am batut spuma ouale.
- Am adaugat zaharul vanilat, praful de copt stins cu zeama de lamaie si iar am amestecat bine.
- Am adaugat smantana, fructoza, praful de budinca si iar am mixat bine.
- La sfarsit am pus faina, stafidele, coaja de lamaie taiata bucatele si branza de vaci. Pentru ultima oara se amesteca.
- Toata compozitia am turnat-o intr-o forma tapetata cu hartie de copt.
- Si am dat-o la cuptor, la foc mic, cam 1 h 30 minute. Trebuie sa fie rumena.
- Apoi, am lasat-o la racit si abia dupa aceea se taie felii.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!