Pasca fara aluat

Calorii:218.8 Grăsimi:8.7 Carbohidraţi:25 Proteine:9.9 Fibre:0.3

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

 

Ingrediente:
  • Branza grasa de vaca - 750 gr
  • Zahar cu vanilie Bourbon - 24 gr (3 pliculete)
  • Fructoza, inlocuitor de zahar - 120 gr (10 linguri)
  • Pudra/praf de budinca cu aroma de vanilie - 40 gr
  • Smantana 15 % grasime - 200 gr
  • Stafide - 100 gr
  • Oua proaspete - 5 bucati
  • Praf de copt, scazut in sodiu - 5 gr (1 lingurita)
  • Faina alba/integrala de grau - 55 gr (5 linguri)
  • Zeama de lamaie
  • Coaja de lamaie

 

Mod de preparare

 

Mod de preparare:
  1. Intr-un vas am batut spuma ouale.
  2. Am adaugat zaharul vanilat, praful de copt stins cu zeama de lamaie si iar am amestecat bine.
  3. Am adaugat smantana, fructoza, praful de budinca si iar am mixat bine.
  4. La sfarsit am pus faina, stafidele, coaja de lamaie taiata bucatele si branza de vaci. Pentru ultima oara se amesteca.
  5. Toata compozitia am turnat-o intr-o forma tapetata cu hartie de copt.
  6. Si am dat-o la cuptor, la foc mic, cam 1 h 30 minute. Trebuie sa fie rumena.
  7. Apoi, am lasat-o la racit si abia dupa aceea se taie felii.

 

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!