Pizza cu blat precopt - francescana
- 14 Feb 2011
- Pizza cu blat precopt - francescana
- Discuţie reteta culinara Pizza cu blat precopt - francescana
- pizza, blat
Calorii: | 218 | Grăsimi: | 11.5 | Carbohidraţi: | 16.2 | Proteine: | 11.7 | Fibre: | 0.3 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 150 g blat precopt Happy Baker
- 30 g ketchup Tomi dulce
- 50 g branza telemea
- 110 g rosie
- 47 g salam
- 25 g ceapa
- 110 g cascaval
- 1 ou =~56 g
Mod de preparare
Se pune blatul in tava de cuptor pe hartie de copt, se intinde ketchup-ul direct pe blat, se presara branza, se aseaza felii subtiri de rosii, ceapa, feliute de salam si deasupra cascavalul ras.
Se bate un ou si se toarna usor peste cascaval (sau se poate pune oul intreg in mijlocul blatului, daca preferati).
Se da la cuptor pt cca 15 minute. Din cantitatile de mai sus, rezulta aproximativ 550 g pizza.
Pentru a fi mai fraged, se poate umezi inainte un pic blatul.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!