Placinta cu branza
- 17 Aug 2009
- Placinta cu branza
- Discuţie reteta culinara Placinta cu branza
- placinta, placinte, placinta branza
Calorii: | 206.6 | Grăsimi: | 8 | Carbohidraţi: | 20.4 | Proteine: | 11.5 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
Ingrediente retetapentru foi: 500 g faina, 1/2 lingurita sare, 3 linguri de ulei, 10-15 g drojdie proaspata, apa calda cat cuprinde; pentru umplutura: 500 g branza de vaci dulce, 250 g telemea, un borcan iaurt mic, lapte, coaja rasa de lamaie, 5 oua, zahar vanilinat
Mod de preparare (timp estimat: 1 h, complexitate: redusa)Din ingredientele pentru foi se framanta o coca, care se lasa sa se odihneasca cel putin 15 minute. Apoi se intind foile, cat mai subtiri. Se pregateste umplutura, din ingredientele specificate. Cu aceasta compozitie se umplu foile, se ruleaza la ambele capete, se ung cu galbenus de ou, se presara mac... A nu se uita uleiul pentru uns foile, inainte de rulare. Eu pun umplutura pe foi si apoi iau 2 linguri de ulei si stropesc cu ele foaia... dupa care rulez. Se coace la 180 de grade, cca 30-40 min. Depinde de cuptor. Aveti grija sa nu se arda!
Mod de preparare
Momentan nu există o descriere pentru "Placinta cu branza"
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!