Placinta cu dovleac "Slabuta"

Calorii:192.2 Grăsimi:5.6 Carbohidraţi:35.2 Proteine:4.3 Fibre:6.1

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Mod de preparare

Mod de preparare blat:

Se amesteca faina cu tarate, ulei de masline, sare si apa pana se obtine o masa de tip aluat.

Mod de preparare umplutura: 

Dovleacul se da pe razatoare si se pune intr-o cratita pe foc pentru 15 minute.

Se ia dovleacul de pe foc si cand s-a racit i se adauga siropul de agave si scortisoara.

Mod de preparare tarta:

Se unge o tava cu ulei, se intinde uniform cu mana aluatul (lateralele ridicate), iar deasupra se pune umplutura.

Se da la cuptor, foc mediu 25 minute, foc mic 15 minute.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!