Placinta (foietaj) cu branza a la Slabuta
- 20 Jan 2010
- Placinta (foietaj) cu branza
- Discuţie reteta culinara Placinta (foietaj) cu branza a la Slabuta
- foietaj, placinta, placinta branza
Calorii: | 181.7 | Grăsimi: | 5.9 | Carbohidraţi: | 16.9 | Proteine: | 15.1 | Fibre: | 0 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
Ingrediente:
- Foi fine de placinta, Bella, 200g
- Ulei de floarea soarelui pentru gatit si salate, Untdelemn de la Bunica, Bunica, 28ml
- Branza proaspata de vaca, Covalact, 500g
- Oua proaspete, Tip, 106g
- Marar, 2g
Mod de preparare
Mo de preparare:
Se pun la decongelat foile de placinta.
Intre timp se amesteca branza de vaci cu ouale si mararul.
Se ia o forma, tava si se unde cu putin ulei, ca sa nu se lipeasca placinta.
Fiecare foiae de placinta se unde cu putin ulei, iar la fiecare 3 foi se pune umplutura.
Cand este gata se pune intr-un cuptor incalzit in prealabil la 180 C.
Se coace pana se face rumena.
Se scoate placinta din cuptor si se stropeste cu putina apa, si o lasam acoperita cu un prosop pentru inca 15-20 minute.
Se consuma calda.
Pofta buna !
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!