Placinta (foietaj) cu branza a la Slabuta

Calorii:181.7 Grăsimi:5.9 Carbohidraţi:16.9 Proteine:15.1 Fibre:0

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Ingrediente:

  • Foi fine de placinta, Bella, 200g
  • Ulei de floarea soarelui pentru gatit si salate, Untdelemn de la Bunica, Bunica, 28ml
  • Branza proaspata de vaca, Covalact, 500g
  • Oua proaspete, Tip, 106g
  • Marar, 2g 

Mod de preparare

Mo de preparare:

Se pun la decongelat foile de placinta.
Intre timp se amesteca branza de vaci cu ouale si mararul.
Se ia o forma, tava si se unde cu putin ulei, ca sa nu se lipeasca placinta.
Fiecare foiae de placinta se unde cu putin ulei, iar la fiecare 3 foi se pune umplutura.
Cand este gata se pune intr-un cuptor incalzit in prealabil la 180 C.
Se coace pana se face rumena.
Se scoate placinta din cuptor si se stropeste cu putina apa, si o lasam acoperita cu un prosop pentru inca 15-20 minute.
Se consuma calda.

Pofta buna !

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!