Placinta sarata a la Adela

Calorii:327.9 Grăsimi:14 Carbohidraţi:38.8 Proteine:14 Fibre:0

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

700 g faina, drojdie, apa, 3 ling rase de zahar  (se face un aluat simplu de paine si se lasa sa creasca zaharul se foloseste pt fragezirea aluatului). 5-7 oua , 4-600 g telemea de oaie  (se amesteca pana devine o pasta galbuie) 200 g margarina se unge tava cu 100 g. Se intinde aluatul de paine in foi mai subtiri decat foile de gogosi si mai groase decat foaia de taitel  . Se adauga pasta de oua cu telemea si astfel foaia se pliaze din doua directii  se aseaza in tava rulouri cat incap daca ramene din pasta de ou cu branza se varsa peste rulourile de aluat. Peste acestea se adauga diferenta de margarina si se baga in cuptorul incins. In cuptor se va tine in functie de cat de repede se va coace (se poate testa cu o scobitoare ca la toate aluaturile).  Se poate servi cu un paharel de bere

Mod de preparare

Momentan nu există o descriere pentru "Placinta sarata a la Adela"

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!