Prajitura Petre Roman

Calorii:612 Grăsimi:23.3 Carbohidraţi:89.5 Proteine:9.6 Fibre:4.2

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Foi:6 oua,12 linguri zahar,6 linguri nuca,7 linguri faina,6 linguri apa.

Crema:1/2l lapte,3 linguri faina,250g zahar,3galbenuse de ou,1 pachet unt unirea pentru creme,200 ml frisca ,3 pliculete zahar vanilat

Glazura :250g zahar

Mod de preparare

Se coc 3 foi pe dosul tavii:albusele se bat spuma cu 6 linguri zahar si cu 6 linguri apa apoi se adauga faina,nuca si galbenusurile frecate cu retul de zahar amestecandu-se usor de jos in sus pentru a nu se lasa albusurile

Glazura:se arde cele 250g zahar si se intinde imediat pe 2 foi

Crema:laptele cu faina,zaharul si galbenusurile se fierb pana se ingroasa amestecandu-se continuu cand s-a racit se adauga un pachet unt. Se intinde crema pe foi iar pe ultima foaie peste crema se pune frisca batuta cu cele 3 pliculete de zahar vanilat

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!