Pulpa de porc dietetica, kika9
- 08 Nov 2010
- Pulpa de porc la sare
- Discuţie reteta culinara Pulpa de porc dietetica, kika9
- pulpa, porc, pulpa porc, friptura
Calorii: | 187 | Grăsimi: | 11 | Carbohidraţi: | 0 | Proteine: | 22 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
Pentru 4 portii: 500g pulpa porc, 2 kg sare mare, rozmarin, marar.
Pentru sos: ulei masline, suc de lamaie, ceapa verde tocata marunt.
Mod de preparare
Mararul si rozmarinul se toaca marunt amestecandu-se cu sarea, se dau la cuptorul incalzit la 180°C. Dupa 5 minute se pune deasupra carnea acoperindu-se complet cu restul de sare; se coace pana ce sarea formeaza o crusta dura. Se scoate apoi se elimina toata sarea si se taie felii. Ceapa verde se amesteca cu uleiul si zeama de lamaie turnandu-se deasupra pulpei de porc. In cura de slabire, diabet, anemie este foarte potrivita.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!