Pulpa de porc dietetica, kika9

Calorii:187 Grăsimi:11 Carbohidraţi:0 Proteine:22 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Pentru 4 portii: 500g pulpa porc, 2 kg sare mare, rozmarin, marar.

Pentru sos: ulei masline, suc de lamaie, ceapa verde tocata marunt.

Mod de preparare

Mararul si rozmarinul se toaca marunt amestecandu-se cu sarea, se dau la cuptorul incalzit la 180°C. Dupa 5 minute se pune deasupra carnea acoperindu-se complet cu restul de sare; se coace pana ce sarea formeaza o crusta dura. Se scoate apoi se elimina toata sarea si se taie felii. Ceapa verde se amesteca cu uleiul si zeama de lamaie turnandu-se deasupra pulpei de porc. In cura de slabire, diabet, anemie este foarte potrivita.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!