Saratele de casa by Mihanca

Calorii:477.9 Grăsimi:19.9 Carbohidraţi:62.5 Proteine:11.1 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

495 g margarina, 500 g faina, 84 g telemea( in mod normal reteta e cu 500 g branza, insa mie nu imi place, asa ca am pus doar putin), 1/2 pliculet praf de copt, 1 ou.

Mod de preparare

Se amesteca branza, margarina si faina pana se obtine un aluat omogen. Se da pt aprox. o ora la frigider.

Apoi se imparte in doua aluatul. Se ia fiecare portie si se intinde pe blatul acoperit cu faina, avand la final o grosime de 0.5 cm.

Se unge cu ou si se presara deasupra mac. Se portioneaza in orice forme se doreste si se asaza in tava acoperita cu foaie de copt.

Se da la cuptor pentru 15-20 de minute, pana se fac aurii.( eu folosesc cuptor electric, pe nivelul de mijloc, 190 de grade)

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!