Soufle de dovlecei

Calorii:117.3 Grăsimi:5.7 Carbohidraţi:6.9 Proteine:9.4 Fibre:0

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

2 dovlecei, 3 oua, 2 linguri cu varf de faina, 250 ml lapte, 3 linguri margarina, 4 linguri branza rasa, parmezan.

Mod de preparare

Se curata dovleceii , se taie felii si se fierb in apa cu sare.Se strecoara si se zdrobesc cu furculita. Separat se face un sos bechamel din unt, faina, lapte. Se ia de pe foc si se adauga branza, galbenusurile unul cate unul si la sfarsit
albusurile batute spuma. Se amesteca cu dovleceii si se pun intr-o forma unsa din belsug cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra se mai presara branza. Se coc la foc mic aprox 30 de minute pana se rumenesc frumos deasupra.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!