Supa de ceapa by Mihaela

Calorii:97.7 Grăsimi:10.1 Carbohidraţi:7.8 Proteine:3.2 Fibre:0.7

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 15 ml ulei masline
  • 250 g ceapa
  • 15 g usturoi
  • 500 ml supa de pui
  • 30 g unt 65% gras
  • 55.5 g cascaval
  • 60 g paine prajita
  • sare
  • 2 g foi dafin-4 frunze
  • 1 g piper
  • 5 g chimen
  • 5 g cimbru uscat

Mod de preparare

Se taie ceapa rondele si usturoiul marunt .

Se pun in cratita cu fund triplu uleiul de masline, untul, ceapa, usturoiul, foile de dafin si cimbru. Se calesc la foc mic 20 min pana se inmoaie ceapa, apoi se adauga supa si se mai da intr-un clocot. Se adauga sare piper, o lingurita de cimbru si o lingurita de chimen.

Se prejeste painea, peste care se adauga cascaval(o felie) si se baga la cuptor pana se topeste cascavalul.

Supa se serveste in bolul in care a fost pusa painea parajita cu cascaval.

Din cantitatile de mai sus ies 2 portii. E delicioasa. Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!