Supa crema dovlecei a la Sylvester, Montignac Faza I
- 06 Jul 2011
- Supa crema dovlecei a la Sylvester, Faza I
- Discuţie reteta culinara Supa crema dovlecei a la Sylvester, Montignac Faza I
- supa, ciorba, dovlecei, crema
Calorii: | 57 | Grăsimi: | 3 | Carbohidraţi: | 4.3 | Proteine: | 2.9 | Fibre: | 1.6 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- dovlecei 1100 gr
- ceapa verde 400 gr
- ulei masline 10 ml
- 200 ml smantana 12%
- apa 1 L
Mod de preparare
Se fierb dovleceii si ceapa.
Dupa ce fierb bine, se adauga toate in blender; se adauga smantana si lingurita de ulei, se mai amesteca o data, pana ce devin o crema fina.
Se serveste fierbinte.
Crema se poate orna cu patrunjel si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Sylvester
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!