Supa-crema de mazare cu smantana

Calorii:49.6 Grăsimi:2.2 Carbohidraţi:5.7 Proteine:2 Fibre:1.8

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Morcovi, cruzi, 89g
  • Ceapa, 51g
  • Telina cruda, 133g
  • Mazare, verde, congelata, nepreparata, 400g
  • Ulei masline extravirgin, Picasol, 10ml
  • Unt 65%, Milli, 10g
  • Smantana 12% grasime, Albalact, 93g
  • Marar, 30g

Mod de preparare

Se pune mazarea la fiert. Intr-o lingura de ulei se calesc ceapa, morcovul si telina taiate marunt, apoi se adauga peste mazare.

Dupa ce legumele sunt fierte , se strecoara, se pun in blender si se paseaza bine, adaugandu-se putin cate putin din zeama in care au fiert, pana capata consistenta dorita.

Se adauga smantana, mararul si sarea se mai mixeaza putin si se serveste.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!