Supa de linte cu marar
- 26 Jun 2010
- Supa de linte cu marar
- Discuţie reteta culinara Supa de linte cu marar
- marar, supa, ciorba, linte
Calorii: | 67.8 | Grăsimi: | 1.8 | Carbohidraţi: | 10.5 | Proteine: | 3.9 | Fibre: | 0.4 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Linte verde uscata, 320g
- Ceapa verde (doar "capurile"), 140g
- Usturoi, 18g
- Rosii, 225g
- Dafin, 0.4g (3-4 frunze)
- Ulei de masline extravirgin, 32.8ml (2 linguri mari)
- Sare de/pentru masa, 6g
- Marar, 20g
Mod de preparare
- Se spala bine lintea si se pune la fiert.
- Dupa ce da un clocot, scurgem si aruncam prima apa si punem lintea in alta apa (fiarta in prelabil intr-o alta cratita), dupa principiul 1 parte de linte pentru 2,5 parti de apa.
- Se lasa sa fiarba pentru aproximativ 50 de minute in cratita.
- Cand incepe sa fiarba, se adauga cepele taiate marunt, cateii de usturoi tocati, foile de dafin, ulei si se potriveste de sare.
- Se mai adauga si rosiile pasate.
- Cand supa este gata, se presara mararul tocat marunt.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!