Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni

Poza (imaginea) pentru Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni
Calorii:76.6 Grăsimi:1.3 Carbohidraţi:9.6 Proteine:6.5 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Pulpe de pui dezosate, Fragedo,Transavia  500 g.
  • Morcovi  100 g.
  • Patrunjel radacina  50 g.
  • Telina  100 g.
  • Ceapa  100 g.
  • Frunze de patrunjel  15 g.
  • Paste fainoase Stelline n. 27 Barilla  75 g.
  • Apa 2 litri
  • 2 buc.cub de gaina Knorr
  • Sare, piper, dupa gust

Mod de preparare

  • Pulpele de pui se curata de grasime si se taie cubulete.
  • Morcovii, patrunjelul si telina se taie julien.
  • Ceapa se toaca marunt.
  • Carnea se pune in apa si se lasa sa dea doua –trei clocote, timp in care se spumeaza supa.
  • Se adauga ceapa tocata, zarzavaturile taiate julien si cuburile Knorr.
  • Separat se fierb stellinele in apa cu sare 7 minute, se scurg si se trec prin jet de apa rece.
  • Se adauga la supa cand carnea si zarzavaturile sunt fierte.
  • Se adauga sare si piper cat este necesar.
  • Se stinge focul si se adauga patrunjelul verde.
  • Rezulta cca. 2 litri de supa.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!