Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni
- 16 May 2010
- Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni
- Discuţie reteta culinara Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni
- supa, taitei, zarzavat
Calorii: | 76.6 | Grăsimi: | 1.3 | Carbohidraţi: | 9.6 | Proteine: | 6.5 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Pulpe de pui dezosate, Fragedo,Transavia 500 g.
- Morcovi 100 g.
- Patrunjel radacina 50 g.
- Telina 100 g.
- Ceapa 100 g.
- Frunze de patrunjel 15 g.
- Paste fainoase Stelline n. 27 Barilla 75 g.
- Apa 2 litri
- 2 buc.cub de gaina Knorr
- Sare, piper, dupa gust
Mod de preparare
- Pulpele de pui se curata de grasime si se taie cubulete.
- Morcovii, patrunjelul si telina se taie julien.
- Ceapa se toaca marunt.
- Carnea se pune in apa si se lasa sa dea doua –trei clocote, timp in care se spumeaza supa.
- Se adauga ceapa tocata, zarzavaturile taiate julien si cuburile Knorr.
- Separat se fierb stellinele in apa cu sare 7 minute, se scurg si se trec prin jet de apa rece.
- Se adauga la supa cand carnea si zarzavaturile sunt fierte.
- Se adauga sare si piper cat este necesar.
- Se stinge focul si se adauga patrunjelul verde.
- Rezulta cca. 2 litri de supa.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!