Supa cu pastai galbene si smantana

Calorii:40.2 Grăsimi:2.4 Carbohidraţi:4 Proteine:1 Fibre:0.9

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 400gr pastai galbene
  • 16gr ulei masline extra virgin
  • 80gr ceapa
  • 82gr morcovi
  • 4gr patrunjel
  • 3gr marar
  • 1750gr apa
  • 5gr vegeta
  • 16gr sos rosii
  • 250gr smantana 12%
  • 30gr faina
  • 20gr sare(pt cine vrea)

Mod de preparare

se caleste ceapa in ulei,se adauga morcovi taiati rondele,se adauga apa, condimetele si se lasa la fiert. Apoi se adauga pastaile si se lasa la fiert, pana legumele sunt fierte. Apoi se adauga mararul, patrunjelul si sosul de rosii.Samnatana se amesteca cu faina la care se adauga cate o lingura de supa fierbinte). Cnad legumele sunt fierte se adauga amestecul in supa si se mai lasa la fiert inca 2 min.

 

pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!