Tarta cu branza, mere, nuci si migdale a la sherpika
Calorii: | 205.3 | Grăsimi: | 11 | Carbohidraţi: | 18 | Proteine: | 9.5 | Fibre: | 4.1 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
Blat: Biscuiti Gullon, fara zahar, fara sare: 170g Unt, 65% grasime: 70g (trebuie lasat la temperatura camerei, sa se inmoaie) Faina de ovaz: 1 lingura
Crema de branza: Branza slaba de vaci Covalact de tara: 400g Oua: 2 bucati Vanilie: 1 lingura Stevie, indulcitor: 2g
Topping de mere si nuci
Mere: 500g
Zahar brut: 1 lingura (20g)
Scortisoara: 1 lingurita
Nuci: 50g
Migdale crude: 50g
Mod de preparare
Pentru blat: Se amesteca ingredientele bine si se pune intr-o forma de tarte (de 20cm), intanzind-o pe fundul si peretii formei.
Pentru crema de branza: Se amesteca bine toate ingredientele si se pun peste blatul din biscuiti.
Pentru topping: Merele se curata si se taie felii, amestecandu-se cu o lingurita de scortisoara si zaharul. Se pun deasupra cremei de branza. Peste se presara nucile si migdalele.
Se da la cuptorul preincalzit aproximativ 50 de minute sau pana crema este facuta si merele sunt moi. Pofta buna
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!