Tarta cu branza, mere, nuci si migdale a la sherpika

Calorii:205.3 Grăsimi:11 Carbohidraţi:18 Proteine:9.5 Fibre:4.1

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Blat: Biscuiti Gullon, fara zahar, fara sare: 170g Unt, 65% grasime: 70g (trebuie lasat la temperatura camerei, sa se inmoaie) Faina de ovaz: 1 lingura

Crema de branza: Branza slaba de vaci Covalact de tara: 400g Oua: 2 bucati Vanilie: 1 lingura Stevie, indulcitor: 2g

Topping de mere si nuci

Mere: 500g

Zahar brut: 1 lingura (20g)

Scortisoara: 1 lingurita

Nuci: 50g

Migdale crude: 50g

Mod de preparare

Pentru blat: Se amesteca ingredientele bine si se pune intr-o forma de tarte (de 20cm), intanzind-o pe fundul si peretii formei.

Pentru crema de branza: Se amesteca bine toate ingredientele si se pun peste blatul din biscuiti.

Pentru topping: Merele se curata si se taie felii, amestecandu-se cu o lingurita de scortisoara si zaharul. Se pun deasupra cremei de branza. Peste se presara nucile si migdalele.

Se da la cuptorul preincalzit aproximativ 50 de minute sau pana crema este facuta si merele sunt moi. Pofta buna

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!