Tochitura din organe de porc si ciolan afumat a la Lili
- 26 Jul 2011
- Tochitura din organe de porc si ciolan afumat
- Discuţie reteta culinara Tochitura din organe de porc si ciolan afumat a la Lili
- porc, tochitura, organe
Calorii: | 165 | Grăsimi: | 8.1 | Carbohidraţi: | 3.2 | Proteine: | 18.7 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- rinichi porc - 600 gr.
- ficat porc - 1250 gr.
- splina porc - 650 gr.
- ciolan porc afumat - 600 gr.
- 1 borcan rosii in bulion
- 5 catei usturoi
- condimente, sare
Mod de preparare
Se taie in bucati mici ciolanul afumat si organele de porc.
Se caleste ciolanul in putina apa, pina fierbe si lasa grasime, apoi se adauga organele de porc.
Dupa ce s-au rumenit usor se adauga rosiile in bulion maruntite si sucul de rosii.
Se lasa sa fiarba bine, se adauga o cana de apa si se tine pe foc pina ciolanul devine foarte moale.
La sfarsit se adauga condimentele si usturoiul pisat. Pofta buna!
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!