Wafe dulci, Montignac, by Sunshine

Poza (imaginea) pentru Wafe dulci, Montignac, by Sunshine
Calorii:292.2 Grăsimi:1.9 Carbohidraţi:55.7 Proteine:14.9 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 50 gr faina integrala
  • 50 gr tarate fine
  • 3 albusuri de ou
  • 22 gr fructoza
  • 2 fiole esenta de vanilie 5 ml

Mod de preparare

Intai se porneste cuptorul, la 180 grade. Se bat albusurile spuma, adaugandu-se treptat fructoza. Se bat pana se intareste si toata fructoza s-a topit. Adaugam esenta, faina si taratele si mai batem putin cu mixerul. Iese un aluat moale si lipicios.
O tava se tapeteaza cu hartie de copt.
Cu o lingurita se pune o cantitate de aluat, cat o mingiuta mica si se intinde cu lingurita in forma de cerc. Trebuie sa fie subtire intins aluatul. Se da la cuptorul incins fix 5 min.
Se scoate tava, si cat sunt calde se dezlipesc de hartie cu un cutit, apoi se aseaza pe un pahar ( cu gura in jos) si se formeaza dupa pahar. Peste mai punem un pahar ca sa tina forma asa. Se lasa la racit.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!