Aluat de painite crocante cu mac, 16% fibre
- 11 Aug 2010
- Aluat de painite crocante cu mac
- Discuţie reteta culinara Aluat de painite crocante cu mac, 16% fibre
- paine crocanta, wasa, mac, fibre, painite
Calorii: | 243.7 | Grăsimi: | 3 | Carbohidraţi: | 43.3 | Proteine: | 11.8 | Fibre: | 15.6 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Faina de spelta, Aurora, 200g
- Drojdie uscata, 7g
- Seminte de mac, Sano Vita, 50g
- Sare de/pentru masa, 1.5g
- Apa plata, 320ml
- Tarate de grau, crude/neprelucrate, 90g
Mod de preparare
Toate ingredintele se amesteca si se pun la loc cald ca sa creasca aluatul.
Dupa aproximativ 30-40 minute se incalzeste cuptorul, se ia o foaie de copt si se intinde pe ea pasta de aluat cu ajutorul unei linguri; strat cat mai subtire, cam 3-5 mm. Cu ajutorul unui cutit se delimiteaza viitoarele "felii" de painite.
Se da la cuptor si se tine cam 10 minute pe o parte si 10 minute pe partea cealalta.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!