Batoane cereale Nana

Calorii:433.3 Grăsimi:19 Carbohidraţi:60.5 Proteine:4.5 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

 

Mod de preparare

1 Incingeti cuptorul la foc potrivit - 150-160 grade

2 Pe focul aragazului, intr-o craticioara topim untul, mierea si zaharul la foc mic si le lasam sa fiarba incet 2-3 minute

3 se incorporeaza musli in amestecul de zahar, unt si miere

4 se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt cerata, cu fata cerata in sus, unsa cu 3-4 picaturi de ulei

5 presam bine, cu o spatula, compozitia si o dam la cuptor pentru 30 de minute, la foc potrivit (150-160 grade)

6 Lasam compozitia sa se raceasca putin si o taiem, cu mare grija, in forma de batoane potrivite.

Dupa ce s-a racit complet, fiecare baton, separat, se inveleste in folie de plastic alimentara pentru a se pastra cat mai moi

Se poate topi ciocolata si se poate glazura cate una din fetele batoanelor, dar, nu uitati sa adaugati numarul de calorii corespunzator ciocolatei pe care o adaugati

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!