Retete culinare, baton
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
- Baton de cacaoDeserturi, Dulciuri
se pune pe foc zaharul,apa,untul si cacao,se lasa sa dea cateva clocote.Se ia de pe foc dupa care se pune laptele praf si se amesteca pana se omogenizeaza.Se toarna in tava in care am pus ...
Calorii: 298.4, Grăsimi: 11.2, Proteine: 5.7, Carbohidraţi: 44.7, Fibre: - - Baton cu fructe si seminte tip 'rommac'Deserturi, Dulciuri
Se pune mierea pe foc pana fierbe.Apoi se adauga miezul de seminte,alunele,susanul si sfafidele.Se tine pe foc pana se ingroasa putin(aveti grija sa nu se afume).Se pune un tocator si peste el hartie de copt ...
Calorii: 478, Grăsimi: 27.7, Proteine: 13.1, Carbohidraţi: 52.6, Fibre: 5.7 - Batoane cu smochine uscateDeserturi, Dulciuri
Lapte degresat 0,1 grasime, Almsana, 132ml Smochine uscate, 140g Faina integrala de grau, Sano Vita, 200g -
Calorii: 284, Grăsimi: 1.3, Proteine: 9.8, Carbohidraţi: 59.7, Fibre: 3.5 - Baton de ciocolata cu cocos by TinaDeserturi, DulciuriCalorii: 241, Grăsimi: 16, Proteine: 2.6, Carbohidraţi: 17, Fibre: -
- Baton proteic cu dovleac copt by TinaDeserturi, DulciuriCalorii: 227.1, Grăsimi: 17.1, Proteine: 14.3, Carbohidraţi: 4, Fibre: 3
- Batoane cereale a la MagdaDeserturi, DulciuriDe post
Faina o adaug fara masura, pana ce iese un aluat (care nu seamana deloc cu aluatul de paine, ca e lipicios si are alta consistenta) care poate fi luat cu lingura uda si trecut cu ...
Calorii: 221, Grăsimi: 6.2, Proteine: 8.1, Carbohidraţi: 32.7, Fibre: - - Baton din nuci si dovleac coptDeserturi, DulciuriDe post
Se paseaza dovleacul, se amesteca cu restul, se formeaza batoane. Se da la rece pana se umfla psyilliumul.
Calorii: 172.6, Grăsimi: 15.4, Proteine: 3.5, Carbohidraţi: 14.3, Fibre: 8.2 - Baton raw, cu mere si migdale, by TinaDeserturi, DulciuriDe post
Se formeaza baton, se lasa la rece pana se leaga.
Calorii: 139, Grăsimi: 5.6, Proteine: 2.6, Carbohidraţi: 21.1, Fibre: 10.5 - Aluat/Batoane cu mere si caise uscate by TinaDeserturi, Dulciuri
Se amesteca toate ingredientele, se adauga apa pentru omogenizare, se da la cuptor pe hartie de copt. Se taie in batonase, dupa ce se raceste
Calorii: 169, Grăsimi: 2.1, Proteine: 4.6, Carbohidraţi: 31.8, Fibre: 17.5 - Batoane cereale NanaDeserturi, Dulciuri
1 Incingeti cuptorul la foc potrivit - 150-160 grade 2 Pe focul aragazului, intr-o craticioara topim untul, mierea si zaharul la foc mic si le lasam sa fiarba incet 2-3 minute 3 se incorporeaza musli in amestecul ...
Calorii: 433.3, Grăsimi: 19, Proteine: 4.5, Carbohidraţi: 60.5, Fibre: -