Biscuiti de ovaz cu cacao si sirop de agave "Slabuta"
- 06 Nov 2010
- Biscuiti de ovaz cu cacao si sirop de agave "Slabuta"
- Discuţie reteta culinara Biscuiti de ovaz cu cacao si sirop de agave "Slabuta"
- biscuiti, cacao, ovaz, agave, sirop agave
Calorii: | 289.4 | Grăsimi: | 4.6 | Carbohidraţi: | 62.6 | Proteine: | 10.3 | Fibre: | 6.4 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- fulgi de ovaz - 150 gr
- apa plata - 350 ml
- stafide - 100 gr
- esenta de vanilie, imitatie, fara alcool - 4 gr (1 lingurita)
- sirop de agave Bio 100% organic - 50 ml
- tarate de ovaz - 120 gr
- esenta de migdale - 1 lingurita
- cacao, continut scazut de grasimi - 25 gr
Mod de preparare
- Fulgii de ovaz se amesteca cu taratele de ovaz si stafide si se acopera cu apa, lasandu-se la inmuiat vreo 4 ore.
- Dupa, se amesteca cu esenta de vanilie si cea de migdale, cacao si sirop de agave.
- Se ia o tava tapetata cu hartie de copt, pe ea se vor aseza biscuitii.
- Se pot folosi forme speciale pentru biscuiti sau se pot forma simplu cu mana, umezita in apa.
- Se dau la cuptor pentru 60 minute, foc mare primele 10 minute si dupa foc mic.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!