Briose cu branza de vaci si somon
- 08 May 2011
- Briose cu branza de vaci si somon
- Discuţie reteta culinara Briose cu branza de vaci si somon
- branza, somon, branza vaca, briose, branza vaci
Calorii: | 195.3 | Grăsimi: | 7 | Carbohidraţi: | 15.9 | Proteine: | 17.7 | Fibre: | 0.7 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Oua de prepelita: 6 bucati
- Somon afumat (Delhaize): 130g
- Branza slaba de vaci Covalact: 200g
- Iaurt Covalact: 150g
- Ceapa verde: 73g
- Marar: 17g
- Faina integrala: 100g
- Praf de copt: 1 lingurita
- sare: 1 lingurita
- piper: 2g
- zeama de lamaie: 1 lingura
- Cascaval Horezu: 30g (razuit)
Mod de preparare
Se amesteca ingredientele, in afara de cascaval, se pun in tava cu briose (cu forme de hartie) si se dau la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 min., la foc potrivit.
Se pune cascavalul razuit deasupra si se mai dau la cuptor 5-10min. , pana se topeste cascavalul.
Pofta buna!
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!