Briose cu ovaz si mere
- 27 May 2010
- Briose cu ovaz si mere
- Discuţie reteta culinara Briose cu ovaz si mere
- mere, briosa, briose, ovaz
Calorii: | 177.6 | Grăsimi: | 4.4 | Carbohidraţi: | 27.2 | Proteine: | 5 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Mar Golden, 350g
- Lapte de consum semidegresat, 1.5% grasime, Lacteo, 100ml
- Fulgi de ovaz, Fortin, 100g
- Tarate de grau, Sanovita, 100g
- Oua proaspete, 3 bucati
- Praf de copt, scazut in sodiu, 10g
- Esenta de vanilie, imitatie, fara alcool, 13g
- Scortisoara, 4g
- Zahar brut 100% natural, SanoVita, 60g
Mod de preparare
Fulgii de ovaz se macina. Se amesteca cu tarate, zahar, ouale batute bine, esenta de vanilie, praf de copt, lapte, scortisoara si merele date pe razatoare.
Se pune compozitia in forme de briose si se da la cuptor. Cam 1 ora, foc mediu.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!