Budinca de cocos, cu sirop de agave
- 25 Sep 2010
- Budinca de cocos, cu sirop de agave
- Discuţie reteta culinara Budinca de cocos, cu sirop de agave
- budinca, cocos, agave
Calorii: | 85.5 | Grăsimi: | 1.5 | Carbohidraţi: | 15.2 | Proteine: | 2.7 | Fibre: | 0.3 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- budinca, cu crema din nuca de cocos, amestec/mix, instant - 40 gr
- apa plata - 70 ml
- lapte semidegresat 1,5% grasime - 430 ml
- sirop de agave Bio 100% organic - 25 ml
Mod de preparare
- Laptele se amesteca cu apa.
- Praful de budinca se amesteca intr-un vas cu 4 linguri de lapte+apa, pana se dizolva complet.
- Restul de lapte+apa se pune pe foc, cand da in clocot se adauga budinca dizolvata si se amesteca continuu, ca sa nu se formeze cocolase.
- Se fierbe la foc mic 2-3 minute.
- Se stinge focul. Budinca se amesteca cu siropul de agave.
- Viitoarea forma pentru budinca se clateste cu apa rece.
- Budinca se varsa in forma si se lasa la racit.
- Dupa 5-6 ore se rastoarna si poate fi servita.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!