Cannelloni cu sos bechamel si bolognese

Calorii:168.1 Grăsimi:6.9 Carbohidraţi:16.8 Proteine:10.1 Fibre:0.7

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • cannelloni din grau dur - 436 gr
  • sos Bechamel - 653 gr
  • sos Bolognese - 1660 gr
  • mozzarella - 255 gr
  • oregano - 1 lingurita
  • rosii pasate - 100 gr

Mod de preparare

  1. Se prepara sosurile Bechamel si Bolognese.
  2. Se tapeteaza tava cu hartie de copt.
  3. Cannelloni se fierb in apa cu sare, 4 minute. Se scurg de apa si se umplu cu sos bolognese.
  4. Se toarna un strat de sos Bechamel, un strat de sos Bolognese si se pune primul strat de cannelloni umplute.
  5. Se continua asezarea pe straturi.
  6. Peste fiecare strat se presara mozzarella razuita si oregano uscat.
  7. Deasupra se toarna sos Bechamel, rosii pasate, oregano si mozzarella.
  8. Se acopera cu o folie de aluminiu.
  9. Se pune la cuptor la 180 C, timp de 20 minute, dupa care se indeparteaza folia si se lasa la cuptor 10 minute.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!