Cannelloni cu sos bechamel si bolognese
- 25 Sep 2010
- Cannelloni cu sos bechamel si bolognese
- Discuţie reteta culinara Cannelloni cu sos bechamel si bolognese
- sos, bolognese, caneloni, cannelloni, bechamel
Calorii: | 168.1 | Grăsimi: | 6.9 | Carbohidraţi: | 16.8 | Proteine: | 10.1 | Fibre: | 0.7 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- cannelloni din grau dur - 436 gr
- sos Bechamel - 653 gr
- sos Bolognese - 1660 gr
- mozzarella - 255 gr
- oregano - 1 lingurita
- rosii pasate - 100 gr
Mod de preparare
- Se prepara sosurile Bechamel si Bolognese.
- Se tapeteaza tava cu hartie de copt.
- Cannelloni se fierb in apa cu sare, 4 minute. Se scurg de apa si se umplu cu sos bolognese.
- Se toarna un strat de sos Bechamel, un strat de sos Bolognese si se pune primul strat de cannelloni umplute.
- Se continua asezarea pe straturi.
- Peste fiecare strat se presara mozzarella razuita si oregano uscat.
- Deasupra se toarna sos Bechamel, rosii pasate, oregano si mozzarella.
- Se acopera cu o folie de aluminiu.
- Se pune la cuptor la 180 C, timp de 20 minute, dupa care se indeparteaza folia si se lasa la cuptor 10 minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!