Chec cu fructe uscate si nuci

Calorii:295.3 Grăsimi:19.7 Carbohidraţi:25.5 Proteine:8.1 Fibre:4

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Migdale crude: 1/2 ceasca
  • Alune de padure crude: 1/2 ceasca
  • Caju: 50g
  • Stafide: 40g
  • Merisoare uscate, Sano Vita: 20g
  • Suc proaspat stors de portocale: 100ml
  • Iaurt Covalact: 200g
  • Faina de ovaz: 150g
  • Fulgi de cocos, BioKing: 88g
  • nucsoara: 1 lingurita
  • cardamon: 1/2 lingurita
  • sare: 1/2 lingurita
  • bicarbonat de sodiu: 1 lingurita
  • extract de stevie, lichid: 1/2 lingurita

Mod de preparare

Merisoarele se pun la macerat in putin suc de portocale aproximativ o ora.

Nucile de toaca, se amesteca cu stafidele tocate si ele, se adauga nucsoara, cardamonul, sarea si cocosul.

Se pun in amestec merisoarele, sucul de portocala, iaurtul, extractul de stevie si bicarbonatul si se amesteca.

Se incorporeaza si faina de ovaz, se pune intr-o tava de chec acoperita cu hartie de copt sau unsa cu unt si tapetata cu faina.

Se da la cuptor aproximativ 40 de min. la foc mediu spre mic.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!