Chec dietetic "Slabuta"

Calorii:268.4 Grăsimi:10.2 Carbohidraţi:35.9 Proteine:10.2 Fibre:4.5

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Mod de preparare

 

  1. Galbenusurile se separa de albusuri.
  2. Albusurile se bat spuma cu un mixer.
  3. In albusuri se adauga laptele fierbinte amestecat cu sirop de agave, apoi uleiul de masline.
  4. Faina de spelta se amesteca cu tarate si praf de copt.
  5. Amestecul de "cereale" se incorporeaza in albusuri; se adauga si galbenusurile.
  6. Ne folosim iarasi de mixer pentru a obtine o masa omogena.
  7. La sfarsit se adauga bucatele de pomelo uscat, lamaia stoarsa de suc si coaja data pe razatoare.
  8. O forma de chec se unge cu putin ulei sau se tapeteaza cu hartie de copt.
  9. Se rastoarna jumatate din compozitie, in cealalta jumatate se adauga cacao, se amesteca bine si se toarna in forma.
  10. Se da la cuptor pentru 30 minute, foc mediu.

 

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!