Chiftele de conopida (Slabuta)
- 24 Oct 2010
- Chiftele de conopida (Slabuta)
- Discuţie reteta culinara Chiftele de conopida (Slabuta)
- branza, chifteluta, conopida
Calorii: | 145.7 | Grăsimi: | 8 | Carbohidraţi: | 6.3 | Proteine: | 13 | Fibre: | 2.3 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Conopida, gatita, fiarta, scursa de apa, fara sare, 983g
- Cascaval Ceddar cu cheag tare, Slavia Cecil, 75g
- Ou de gaina, 210g
- Branza proaspata de vaca 9% grasime, Lapmol, 500g
- Ceapa, 170g
- Patrunjel, proaspat, 20g
- Sare de/pentru masa, 2.5g
- Piper negru, 0.5g
Mod de preparare
- Conopida fiarta se da prin blender impreuna cu ceapa si patrunjelul proaspat.
- Se adauga cascavalul razuit, branza de vaci si ouale batute.
- Se sareaza si pipereaza dupa gust.
- Se ia o tava, peste care se pune hartie de copt.
- Se formeaza chiftele din compozitia obtinuta si se aseaza pe platou.
- Se da la cuptor pentru 35 minute, foc mediu.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!