Ciorba deasa de legume
- 09 Sep 2010
- Ciorba deasa de legume
- Discuţie reteta culinara Ciorba deasa de legume
- legume, ciorba
Calorii: | 25.4 | Grăsimi: | 0.2 | Carbohidraţi: | 4.9 | Proteine: | 1.1 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
54 ceapa; 119 ardei rosu; 99 ardei verde; 114 morcovi; 39 radacina patrunjel; 86 telina; 231 cartofi dulci; 382 dovlecei; 350 fasole verde conserva; 252 cartofi albi; 156 rosii; 50 ml zeama lamaie; 1 ou; 30 frunze patrunjel; apa
Mod de preparare
Se pun la fiert radacinoasele, ceapa si ardeii grasi, toate tocate marunt. Dupa ce se inmoaie se adauga cartofii dulci, cartofii albi si fasolea verde; se da dovlecelul pe razatoare, se decojesc i se toaca rosiile si se adauga in ciorba; dupa ce toate au fiert se ia oala de pe foc, se acreste cu zeama de lamaie, se drege cu ou batut si se serveste cu patrunjel.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!