Ciorba de gaturi de curcan a la Anorien

Calorii:34.5 Grăsimi:1.2 Carbohidraţi:1.7 Proteine:4.4 Fibre:0.4

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 840 g gaturi de curcan
  • 100 g ardei gras verde
  • 150 g morcovi
  • 40 g radacina patrunjel
  • 80 g telina
  • 110 g ceapa
  • 275 g rosii
  • 145 g dovlecei
  • 30 g taitei cu ou Barilla
  • 8 g patrunjel verde
  • 1 lingurita bors magic Delikat.

Mod de preparare

Gaturile se spala, se portioneaza si se pun la fiert in 3 l de apa cu un pic de sare. Se spumuiesc.

Se toaca marunt ceapa si ardeiul gras, morcovul rondele, iar radacina de patrunjel si telina se taie cubulete si se adauga toate in oala. Se lasa la fiert la foc mic, acoperit.

Intre timp se decojesc rosiile de pielite si se taie cubulete. Cand carnea si legumele sunt aproape facute, se adauga si rosiile cubulete impreuna cu dovlecelul taiat cuburi mai mari.

Dupa aproximativ 10 minute se adauga si taiteii cu oua Barilla si se lasa la fiert 4 minute. Se acreste cu o lingurita de bors magic Delikat. Se stinge focul si se adauga patrunjelul tocat marunt.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!