Ciorba de peste (crap) cu fasole galbena a la Slabuta
- 20 Jan 2011
- Ciorba de peste (crap) cu fasole galbena
- Discuţie reteta culinara Ciorba de peste (crap) cu fasole galbena a la Slabuta
- peste, fasole, ciorba, crap, fasole galbena
Calorii: | 35.9 | Grăsimi: | 1.3 | Carbohidraţi: | 1.7 | Proteine: | 4.4 | Fibre: | 0.6 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- crap, crud - 680 gr (gata curatat)
- apa plata - 3000 ml
- fasole, pastai, galbena, congelata, toate tipurile, nepreparata - 500 gr
- leustean - 200 gr
- mustar, boabe, seminte - 2 gr
- sare de/pentru masa - 6 gr
Mod de preparare
- Se curata crapul, se spala bine si se portioneaza.
- Se pun 3 l de apa la fiert.
- Se adauga bucatile de peste, boabe de mustar, leusteanul si fasolea galbena.
- Se sareaza.
- Dupa ce da in clocot se fierbe cam 20-25 minute la foc mic.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!