Ciorba de sfecla rosie cu orez
- 08 Jun 2011
- Ciorba de sfecla rosie cu orez
- Discuţie reteta culinara Ciorba de sfecla rosie cu orez
- orez, supa, ciorba, sfecla, sfecla rosie
Calorii: | 21.6 | Grăsimi: | 0.8 | Carbohidraţi: | 2.6 | Proteine: | 0.4 | Fibre: | 0.4 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 200g sfecla rosie
- 35 g orez
- 50g cartofi
- 120g rosii
- 80g ceapa
- 500g bors
- 2 linguri ulei
Mod de preparare
Se pune sfecla la fiert cu 1L de apa si 3 linguri de bors.
Cand este aproape fiarta se adauga cartoful taiat cubulete si orezul. Se calesc ceapa si rosiile taiate cubulete in 2 linguri de ulei.
Dupa ce se lasa la fiert 20 min, se mai adauga 1L de apa si borsul.
La final se adauga leustean sau patrunjel.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!