Retete culinare, sfecla

Pentru Retete culinare, sfecla au fost găsite 6 retete, afişare rezultate de la 1 la 6
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
  • Negresa cu sfecla
    Negresa cu sfeclaDeserturi, Dulciuri

    Sfecla coapta sau fiarta si scursa se taie in bucati mari si se pune cu untul si ciocolata rupta in bucati in roborul de bucatarie (sau blender) si se mixeaza pana se obtine o pasta ...

    Calorii: 348.9, Grăsimi: 26.3, Proteine: 7.2, Carbohidraţi: 20.9, Fibre: 3.1
  • Calorii Ciorba de sfecla rosie cu orez
    Ciorba de sfecla rosie cu orezCiorbe, Supe, BorsuriDe post

    Se pune sfecla la fiert cu 1L de apa si 3 linguri de bors. Cand este aproape fiarta se adauga cartoful taiat cubulete si orezul. Se calesc ceapa si rosiile taiate cubulete in 2 linguri de ...

    Calorii: 21.6, Grăsimi: 0.8, Proteine: 0.4, Carbohidraţi: 2.6, Fibre: 0.4
  • Calorii Ciorba cu frunze de sfecla si costita
    Ciorba cu frunze de sfecla si costitaCiorbe, Supe, Borsuri

    Ceapa se toaca impreuna cu usturoiul si se pun la inmuiat cu uleiul si putina apa. Apoi si adauga costita si restul de apa (2500ml). Se condimenteaza dupa gust, se adauga  o foaie de dafin. ...

    Calorii: 50.4, Grăsimi: 3.6, Proteine: 2.9, Carbohidraţi: 1.5, Fibre: 0.1
  • Calorii Salata de sfecla, morcov si ridiche neagra
    Salata de sfecla, morcov si ridiche neagraSalateDe post

    Se curata legumele se spala si se dau pe razatoarea mare.Se pun intr-un vas peste care se adauga uleiul,sarea si otetul.

    Calorii: 63, Grăsimi: 2.8, Proteine: 1.3, Carbohidraţi: 7.9, Fibre: -
  • Calorii Supa de sfecla a la grec - francescana
    Supa de sfecla a la grec - francescanaCiorbe, Supe, Borsuri

    Se curata, spala si taie legumele dupa preferinta si se pun la fiert in 2 litri apa cu sare. Dupa ce legumele s-au fiert, acestea se pot pasa cu blenderul si se continua cu modul de ...

    Calorii: 28, Grăsimi: 0.6, Proteine: 1.2, Carbohidraţi: 4.7, Fibre: 1.2
  • Salata de sfecla rosie cu pui
    Salata de sfecla rosie cu puiSalate

    Sfecla fiarta se taie frumos fideluta, carnea se rupe fasii, se amesteca si se asozeneaza cu zeama de lamaie.

    Calorii: 85, Grăsimi: 1.4, Proteine: 12, Carbohidraţi: 5.4, Fibre: 1
Atenţie! Toate valorile nutritionale sunt pentru 100g/ml de produs.