Negresa cu sfecla

Calorii:348.9 Grăsimi:26.3 Carbohidraţi:20.9 Proteine:7.2 Fibre:3.1

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • sfecla coapta sau fiarta - 500g
  • unt - 200g
  • ciocolata neagra (85% cacao): 180g
  • oua - 3 bucati
  • sirop de agave: 90ml
  • faina "slabeste mancand" : 100g
  • pudra de roscove: 25g
  • apa de flori de portocal: o lingura

Mod de preparare

Sfecla coapta sau fiarta si scursa se taie in bucati mari si se pune cu untul si ciocolata rupta in bucati in roborul de bucatarie (sau blender) si se mixeaza pana se obtine o pasta fina.

Ouale se amesteca bine cu siropul de agave, apa de flori de portocal si apoi se toarna cu lingura din amestecul de sfecla, incorporandu-se uniform.

Se adauga pudra de roscove si faina incet pana de amesteca bine.

Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit, la temperatura mica spre medie circa 35-40min.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!