Ciorbita de dovlecei cu piept de pui, Andrada

Calorii:42.7 Grăsimi:1.1 Carbohidraţi:2.5 Proteine:5.7 Fibre:0.7

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Piept pui fara piele crud-600 g
  • ceapa 96 g
  • ceapa verde 93 g
  • ardei rosu 52 g
  • ardei verde 51 g
  • morcovi 206 g
  • pastarnac 50 g
  • dovlecei 641 g
  • oua de gaina-185 g
  • zeama de lamaie-70 g
  • marar 10 g
  • patrunjel 10 g
  • cub de gaina maggi  30 g
  • sau condimente dupa gust
  • Apa 4000 ml
  •  
  • Produs finit=3894 g=1466 calorii

Mod de preparare

Se fierbe carnea de pui,se ia spuma si se scoate in sita sa se raceasca sa o putem taia;adaugam ceapa, morcovii, pastarnacul si ardeii taiate in prealabil dupa plac; taiem si carnea fiarta si o punem inapoi langa legume la fiert;adaugam condimentele si spre final dovleceii taiati cubulete cu tot cu coaja(se fac foarte rapid).

  Cand este gata ciorbita batem 3 oua cu zeama de la 1 lamaie mare si o adugam in ciorba trasa de pe foc.

  II mai dam un clocot si adaugam mararul si patrunjelul.

   Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!