Ciorbita de dovlecei cu piept de pui, Andrada
- 28 Apr 2011
- Ciorbita
- Discuţie reteta culinara Ciorbita de dovlecei cu piept de pui, Andrada
- pui, piept pui, ciorba, dovlecei
Calorii: | 42.7 | Grăsimi: | 1.1 | Carbohidraţi: | 2.5 | Proteine: | 5.7 | Fibre: | 0.7 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Piept pui fara piele crud-600 g
- ceapa 96 g
- ceapa verde 93 g
- ardei rosu 52 g
- ardei verde 51 g
- morcovi 206 g
- pastarnac 50 g
- dovlecei 641 g
- oua de gaina-185 g
- zeama de lamaie-70 g
- marar 10 g
- patrunjel 10 g
- cub de gaina maggi 30 g
- sau condimente dupa gust
- Apa 4000 ml
- Produs finit=3894 g=1466 calorii
Mod de preparare
Se fierbe carnea de pui,se ia spuma si se scoate in sita sa se raceasca sa o putem taia;adaugam ceapa, morcovii, pastarnacul si ardeii taiate in prealabil dupa plac; taiem si carnea fiarta si o punem inapoi langa legume la fiert;adaugam condimentele si spre final dovleceii taiati cubulete cu tot cu coaja(se fac foarte rapid).
Cand este gata ciorbita batem 3 oua cu zeama de la 1 lamaie mare si o adugam in ciorba trasa de pe foc.
II mai dam un clocot si adaugam mararul si patrunjelul.
Pofta buna!
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!