Ciuperci innabusite

Calorii:58.7 Grăsimi:3.2 Carbohidraţi:6.8 Proteine:2.6 Fibre:1.7

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Ciuperci champignon crude, 1500g
Ulei de masline extra virgin, Iberica, 49.2ml Usturoi, 25g
Sare de/pentru masa, 1.5g
Ceapa, 225g
Frunze de patrunjel, 10g

Mod de preparare

  1. Ciupecile se spala bine. Se lasa la scurs.
  2. Intr-un castron se pune uleiul de masline si ceapa tocata marunt.
  3. Cand ceapa devine rumena, se adauga ciupercile intregi.
  4. Se amesteca bine, se sareaza, se pune un capac peste si se tine la foc mic, cam 20 minute.
  5. Dupa, se adauga usturoiul pisat si frunzele de patrunjel taiate marunt.
  6. Se mai tine 10 minute pe foc.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!